Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi hapishane görmek

Rüyada annemi hapishane görmek

Rüyada annemi hapishane görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi hapishane gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Rüyada annemi hapishane görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi hapishanede görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini hapishane görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada hapishane ziyareti görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının hapishane görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada hapishaneye atılmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada hapishaneyi görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments