Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamı hapishanede görmek

Rüyada babamı hapishanede görmek

Rüyada babamı hapishanede görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, verimin her geçen gün artacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, maddi güç sahibi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada babamı hapishanede gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada babayı hapishanede görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babamı hapishanede görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada babasını hapishanede görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishane cezası almak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kafasının rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını hapishanede görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments