Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane kapısı görmek

Rüyada hapishane kapısı görmek

Rüyada hapishane kapısı görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, gelirinin garanti olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishane kapısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada hapishane kapısı görmek rızkın genişlemesine, bahtının güzelleşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığını hapishanede görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada annesini hapishane görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek hem hayatının kurtulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneden firar etmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Rüyada hapishaneden çıktığını görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments