Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu hapishane görmek

Rüyada çocuğunu hapishane görmek

Rüyada çocuğunu hapishane görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu hapishane gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada çocuğunu hapishane görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada hapishane kapısı görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hapishane düşmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, mülk sahibi olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek zafer elde edeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye düştüğünü görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneden çıkmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalettir.

Rüyada hapishanede görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments