Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane duvarı görmek

Rüyada hapishane duvarı görmek

Rüyada hapishane duvarı görmek daha iyi yerlere geleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye inanılır.

Rüyada hapishane duvarı gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada hapishane duvarı görmek istediği oranda da eğleneceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, iyi hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini hapishane görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishanede kendini görmek başarıya giden yolların açılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada babamı hapishanede görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işarettir.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hapishanede görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments