Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse girmek

Rüyada hapse girmek

Rüyada hapse girmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine gelemeyeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse girmek gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada hapse girmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, dertlerden kurtulmaya, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada hapse girmek çıkmak mevki kazanacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada hapse girmekten korkmak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada başkasının hapse girmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini öldürmek hapse girmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada haksız yere hapse girmek çok güzel olaylar yaşanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapse girmek bazı ortaklıklar kuracağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada birini hapse girmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments