Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse girip çıkmak

Rüyada hapse girip çıkmak

Rüyada hapse girip çıkmak iyi geçim halinde kalacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapse girip çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada hapse girmek çıkmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse girmek ve çıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet eder.

Rüyada hapse girip çıkmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada hapse gireceğini görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada haksız yere hapse düşmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini hapse girmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını hapse girerken görmek işinin aksayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments