Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımından ayrılmak

Rüyada hanımından ayrılmak

Rüyada hanımından ayrılmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Rüyada hanımından ayrılmak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hanımından ayrılmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada abinin hanımını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada hanımının avret yerini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek işinin ehli olacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet eder.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan hanımı görmek darlanacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayı hanımını görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe yorulmaktadır.

Rüyada hanımını hasta görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments