Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını sırtında taşımak

Rüyada hanımını sırtında taşımak

Rüyada hanımını sırtında taşımak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, başarıya ulaşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, duaların kabul olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada hanımını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada hanımını sırtında taşımak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında ekmek taşımak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini sırtında taşımak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, borçlarını bitireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birini sırtına alıp taşımak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada insanı sırtında taşımak çok güzel olaylar yaşanacağına, stres içinde günler geçireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganı sırtında taşımak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments