Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi hanımını görmek

Rüyada kendi hanımını görmek

Rüyada kendi hanımını görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret eder.

Rüyada kendi hanımını gördüyseniz:

  • İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada dayı hanımı görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada hanımına sarılmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işarettir.

Rüyada hanımının doğumunu görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada amca hanımı görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını aldatmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret eder.

Rüyada komşunun hanımını görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımının aldattığını görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret eder.

Rüyada hanımını kesmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments