Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını dövmek

Rüyada hanımını dövmek

Rüyada hanımını dövmek atılacak adımların boşa çıkacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını dövmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Rüyada hanımını dövmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımı dövmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada komşunun hanımını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işe başlanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada patron hanımı görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının aldattığını görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada hanımını ölmüş görmek belli bir kazanç elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Rüyada hanımını başkasıyla görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments