Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende hamur yoğurmak

Rüyada leğende hamur yoğurmak

Rüyada leğende hamur yoğurmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, güzel haberlerin alınacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada leğende hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada leğende hamur yoğurmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli hamur yoğurmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, rakiplerini yeneceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments