Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken bebek düşürmek

Rüyada hamileyken bebek düşürmek

Rüyada hamileyken bebek düşürmek risk almaktan özenle kaçınacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile bebek düşürmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerin kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek bereket ve huzur geleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments