Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup bebek düşürmek

Rüyada hamile olup bebek düşürmek

Rüyada hamile olup bebek düşürmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ev sahibi olunacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile bebek düşürmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, refaha erişileceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments