Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bebek düşürmek

Rüyada hamile bebek düşürmek

Rüyada hamile bebek düşürmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine inanılır.

Rüyada hamile bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Rüyada hamile bebek düşürmek umutlanacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments