Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek kazancın katlanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bebek düşürmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin düştüğünü görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments