Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, helal rızka sahip olunacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek mal kaybına uğrayacağına, canlanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalettir.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalettir.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, fikirlerinin çatışacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalıp düşürmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments