Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada hamile bebek düşürmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments