Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup bebeği düşürmek

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, evindeki huzurun bozulacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına inanılır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Rüyada hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada hamile bebek düşürmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çok yükseleceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına inanılır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, oldukça büyük başarılara işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek borçlarının da kapanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yeni mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalıp düşürmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments