Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken adet olmak

Rüyada hamileyken adet olmak

Rüyada hamileyken adet olmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sağlığının da bozulacağına, özlemelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada hamileyken adet olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada hamileyken adet görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, onlara sanat öğreteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken adet olmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet eder.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada hamile iken adet görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Rüyada adetinin gelmesini görmek yeni bir yola gireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, daha güçlü hale geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde adet olmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yakında hedefine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments