Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde adet olmak

Rüyada denizde adet olmak

Rüyada denizde adet olmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, maceralara atılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde adet olmak gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Rüyada denizde adet olmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adetliyken denize girmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, dönülmez yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, para kazanmaya, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Rüyada kızını adetli görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah adet kanı görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği adetli görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, muradına eremeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada hamile iken adet görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments