Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken adet görmek

Rüyada hamileyken adet görmek

Rüyada hamileyken adet görmek kazançlı bir döneme girileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada hamileyken adet gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada hamile iken adet görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada hamileyken adet görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet olmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işarettir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sıhhat kazanacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının adet görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada adet olup kan görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanının aktığını görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, para kazanmaya rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments