Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kendisine şifa olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamilenin öldüğünü görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içip kanamamak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada el kanaması görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini kana bulamak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada ağız kanaması görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada burun kanaması görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments