Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğurmak

Rüyada hamile olup doğurmak

Rüyada hamile olup doğurmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada hamile olup doğurmak gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada hamile kadını doğurmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada hamile olup doğurmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birini doğurtmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ailesini utandırmayacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak dualarının karşılığını göreceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuramamak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments