Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını doğurmak

Rüyada hamile kadını doğurmak

Rüyada hamile kadını doğurmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bol rızık elde edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurmak gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bununla yüceleceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurtmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurmak yeteneklerini geliştirmeye, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek gidilecek yönün belirleneceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments