Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek esenliğe kavuşulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek prestij kaybı yaşanacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments