Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birini doğurtmak

Rüyada hamile birini doğurtmak

Rüyada hamile birini doğurtmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, hainlik yapacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birini doğurtmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Rüyada hamile doğurtmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments