Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kendini toparlayamayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek rahat erileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını doğurtmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile doğurmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine yorulur.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments