Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğuramamak

Rüyada hamile olup doğuramamak

Rüyada hamile olup doğuramamak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup doğuramamak gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Rüyada hamileyken doğurmak geçim derdi çekmeyeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birini doğururken görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek büyük paralara sahip olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, özgüveninin artacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments