Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek

Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek

Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sorunlar altında ezileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, zararların yakında telafi edileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğurduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada hamile doğurtmak hayırlı bir yola girileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine inanılır.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek toplumda yükseleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments