Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birini doğurmuş görmek

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret eder.

Rüyada hamile birini doğurmuş gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve doğurmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken doğurmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olup doğurmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile birini doğururken görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments