Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek çok mutlu edeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup erkek bebek doğurmak kurtuluşu yakalayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok zengin olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments