Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak hayırlı adımlar atacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yaşananları unutturacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işaret eder.

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından hamile olarak görülmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalettir.

Rüyada hamile olarak görülmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından hamile görülmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile birini doğururken görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments