Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile doğurtmak

Rüyada hamile doğurtmak

Rüyada hamile doğurtmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile doğurtmak gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada hamile olup doğurmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek işlerinin toparlanacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, az maliyetle ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve doğurmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken doğurmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments