Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmak ve düşürmek

Rüyada hamile olmak ve düşürmek

Rüyada hamile olmak ve düşürmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Rüyada hamile olmak ve düşürmek gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı veya benzeri olabilir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek yüzüne kan geleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek başkalarının malına göz dikeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine inanılır.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek kendine çeki düzen vereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments