Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ayağa kalkacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, günbegün kötüleşeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda yalnızca sizin için önemli olan bir projeye odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Rüyada hamile bebek düşürmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek zenginliğe sahip olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin düştüğünü görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işarettir.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments