Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek

Rüyada hamile olup düşürdüğünü görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulur.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek sevdiklerine kavuşacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek önünün kapanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada hamile kalıp düşürmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments