Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek güzel bir hayat süreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Rüyada hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada hamile olup çocuğunu düşürmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada hamile kalıp düşürmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulur.

Rüyada hamileyken bebek düşürmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments