Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, uygulayacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Rüyada hamile birini doğururken görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuramamak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, beklenilen takdiri alacağına yorulur.

Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ekmeğinin azalacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken doğurmak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments