Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birini doğururken görmek

Rüyada hamile birini doğururken görmek

Rüyada hamile birini doğururken görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, zevki sefa içinde olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile birini doğururken gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada hamileyken doğurmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu doğurduğunu görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile doğurtmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek rahat bir nefes alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birini doğurtmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments