Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken doğurmak

Rüyada hamileyken doğurmak

Rüyada hamileyken doğurmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken doğurmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Rüyada hamile birini doğururken görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok dikkat çekeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek ilişkilerin noktalanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments