Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi saklamak

Rüyada sevgiliyi saklamak

Rüyada sevgiliyi saklamak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, hayatını yoluna koymaya, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi saklamak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada sevgiliyi saklamak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek saklamak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada birşeyler saklamak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayırlı günlerin geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet eder.

Rüyada cinayeti saklamak kötü düşmana, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına tabir olunur.

Rüyada suçluyu saklamak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada makas saklamak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments