Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birine dokunmak

Rüyada hamile birine dokunmak

Rüyada hamile birine dokunmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi sorunlarının artacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile birine dokunmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada hamile karnına dokunmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, işinden uzaklaşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulur.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadına dokunmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada hamile birine dokunmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, rahat bir nefes alacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret eder.

Rüyada yılana dokunmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrara dokunmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, anne ve baba duası alınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organına dokunmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments