Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalmayı görmek

Rüyada hamile kalmayı görmek

Rüyada hamile kalmayı görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kalmayı gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada hamile kalmayı görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, ağız tadının da kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalkamayan uçak görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Rüyada ayağa kalkmamak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölülerin kalktığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sel kalktığını görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments