Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel kalktığını görmek

Rüyada sel kalktığını görmek

Rüyada sel kalktığını görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarının da son bulacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, çok iyi şeylere, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada sel kalktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sel kalktığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalettir.

Rüyada amuda kalktığını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaza kalktığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin mezardan kalktığını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kalkamayan uçak görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın kalktığını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölülerin kalktığını görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments