Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa kalkmamak

Rüyada ayağa kalkmamak

Rüyada ayağa kalkmamak bolluk ve bereket elde edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ayağa kalkmamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kişiye hep umut olacağına delalettir.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, şifa bulacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına inanılır.

Rüyada hastanın ayağa kalktığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek çok güzel günler geçirileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet eder.

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayağa kalkmamak aydınlık bir yola çıkılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments