Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını taşımak

Rüyada hamile kadını taşımak

Rüyada hamile kadını taşımak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, spora başlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını taşımak gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Rüyada hamile kadın taşımak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını taşımak kazancın katlanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, arabasını ve toprağının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın çantası taşımak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadını taşımak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını taşımak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın taşımak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, itibarının ve makamının artacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada kadını sırtında taşımak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments