Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın taşımak

Rüyada yaşlı kadın taşımak

Rüyada yaşlı kadın taşımak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, para ve makam sahibi olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın taşımak gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın taşımak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadını taşımak şöhret ve itibar kazanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, içebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını taşımak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı birini taşımak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş odun taşımak karlı işler yapacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments