Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını taşımak

Rüyada bir kadını taşımak

Rüyada bir kadını taşımak sorunlarının çözümünde destek olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını taşımak gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada hamile kadını taşımak büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, acı veren kazalara rivayet eder.

Rüyada kadın cesedi taşımak sevap işleyeceğine, dua alacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını taşımak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ondan kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada sırtında kadın taşımak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir kadını taşımak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın taşımak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine inanılır.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments