Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın çantası taşımak

Rüyada kadın çantası taşımak

Rüyada kadın çantası taşımak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada kadın çantası taşımak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada kadın çantası taşımak üzüntülerin sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtta çanta taşımak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sabrını zorlayacağına delalet eder.

Rüyada elinde çanta taşımak istediği makama geleceğine, bütçesinin küçüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul çantası taşımak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, birikim yapacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağır çanta taşımak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, huşu içinde devam edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çanta taşımak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah çanta taşımak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada para çantası taşımak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments